Как да спечеля един милион долара?

 

Дали е възможно? –Да, напълно възможно е! На Алекс Тю са му трябвали няколко минути.

 

Когато бил отчаян, с празни жобове, с липсата дори на чорапи, на Алекс му дошла страхотна идея, идея за милион долар!

 

Обаче как е достигнал до тази идея? Възможно ли е и ние да го направим, да превърнем идеята за нещо дребно в милион долар?!

 

Той взел лист хартия и написал „Как да имам успех”. На второ място е написал „Как да стана милионер”, а след това започнал да нахвърля мислите и идеите си на този лист. Само след 20 минути вече идеята за Страница за Един Милион Долара е факт!

 

Той е решил да продаде пиксели! Да, прочетохте го правилно, да продаде пиксели.

 

(Пикселите са точките, които съставят компютърния екран). 21 годишният младеж, за да може да запише следващия семестър в университета е започнал да продава пиксели, като рекламно място, на стойност 1 долар на пиксел.

 

Започнал с празен лист хартия, помислил няколко минути, написал най-важните въпроси и след двайсетина минути по-късно вече имал отговор на въпроса си как да спечели един милион долара. А след 4 месеца и 2000 клиенти, парите му са на сметката! Алекс вече може да запише следващия семестър, а даже и да си купи чорапи! cheeky

 

Ако и Вие искате да направи един милион долара, използвайте силата на мозъка си и положителното мислене. Всеки може да има страхотни идеи, които ще го изтласкат към върха! Стига наистина да го иска.

 

Когато поискате нещо много силно, Вселената ще Ви го даде! 

Следвай ни във Facebook